| ANA SAYFA |
![]() |
OYUN PARKI | ÜYE ALBÜMLERİ | GÜNLÜK GAZETELER | İXİR MEDYA | AYIN ÜYESİ |
|
|||||||
| .::TEKKE ANAYASALARI!::. Forumu gezmeye başlamadan önce lütfen forum kurallarını okuyunuz. Her an değişebilir sonradan kem küm hınk mınk kabul edilmeyecektir. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
|
DARKGOODWİTCH
![]() |
Merhaba sevgili Tekke dostu; Net ortamında benzerlerine sıkça rastladığın forumlardan birine denk geldiğini sanıyorsun şuan öyle değil mi? Eğer böyle bir düşünce hakim ise bünyende yanıldığın hissine kapılmaya şimdiden başlasan iyi edersin.. Kurallarımızın devamını okuduğunda anlık bi şok yaşamanı istemeyiz. Şimdiden belirtelim bunu.. Burası bi fikir/bilgi paylaşım platformudur.. Dostluk, kardeşlik, arkadaşlık da cabası.. Tabi oda senin yaklaşımına ve bizden biri olup olmadığını anlamamızı sağlayacak davranışlarına bağlı.. Öyle herkesi aramıza almayız bilesin.. Bu forumda samimiyet esas alınmıştır, samimiyet duygusundan yoksun bünyeler için elimizde hali hazırda sağ üst köşede bir adet çıkış butonu bulunmaktadır. Bilgisayar başında olmanın rahatlığını kullanıp “istediğimi yaparım abi” modu Bizim Tekke de hata verir! Forumumuzda üyelerimizin huzuru için her türlü rahatlığı sağlamaya çalışıyoruz.. Eğer huzurumuzu bozacak bir girişimde bulunacaksan, şimdiden az önce bahsettiğimiz ve yerini gösterdiğimiz “çıkış” butonunu kullanımına sunarız. Eğer bir sevgilin yoksa ve buraya da o eksikliğini giderebilme maksatlı katıldıysan yanlış yerde olduğunun altını çizeriz.. Yetmedi bide senin üstünü çizeriz, bilgin olsun.. Seviyesiz arkadaş bulma siteleriyle karıştırma sakın ola ki bizi! Sonra, öyle saçma sapan nick almak, abuk subuk resimsel, yazısal paylaşımlarda bulunmak, efendime söyleyeyim müstehcen diye nitelendirebileceğimiz yerlere ait linkler vermek de yasaktır burada, demedi deme.. Reklam ve propaganda yapmak da yasak, hele imzanı bu işlere alet etmeyi hiç düşünme, anında silinir üyeliğin! Çok ciddiyiz! Avatar resmi olarak da kesinlikle politikayla ilgili bir resim seçmemeli ve kesinlikle bir partinin simgesi olan logolar kullanmamalısın.. Forumumuz bilgi paylaşım platformudur dedik evet. Buradan edinilen bilgi ve dosyaları kullanmak senin inisiyatifindedir. Herhangi bir yasal sorumluluk üstlenmek gibi bir durumumuz söz konusu değildir. Başka bir üye için ağza alınmayacak laflar, aşağılayıcı cümleler sarf edip huzurumuzu kaçırmaya çalışıp, bizim asabımızı bozmaya yeltenirsen sarı kart cezası ile ilk uyarını alırsın, aynı hatayı ikinci defa yapman durumunda ise kendini kapının önünde bulursun bilesin.. Kapının önüne koyulduktan sonra, Bizim Tekke sınırları dışında, kendin gibi insanları bulduğun yerde küfür edip, ağza alınmayacak laflar sarf edebilirsin, serbestsin! Yöneticilerin aynı kişinin birden fazla rumuz veya isimle farklı kişilermiş gibi aynı konuda görüş belirttiğini tespit etmesi durumunda, tüm mesajlarını silip, siteye girişine ambargo koyarlar.. Üyelik gerektiren başka forumlara davet mesajları ve reklamlar kesinlikle yasaktır canım. Hani yapmazsın ya sen, biz gene de uyaralım istedik.. Forum dahilinde kişisel iletişim bilgilerini (tel, msn, mail, adres) paylaşamazsın.. İlle de paylaşman gerekiyorsa özel mesaj denilen alternatifi kullanmalısın.. Yeni bir konu açmak istediğinde, o konunun forumda mevcut olup olmadığını kontrol edip açarsan memnun oluruz.. Zira açılan bir konunun tekrardan açılması hiçte hazzettiğimiz bir durum değildir. Başka bir deyişle “bu forumda arama yapmadan konu açmak tehlikeli ve yasaktır.” Hee unutmadan, içi boş konuları da paylaşmazsan seviniriz.. Hem atalarımız ne demiş “bana konunu göster, sana kim olduğunu söyleyeyim”.. Senin boş bir insan olduğunu düşünmemizi istemezsin herhalde.. Her konuya yorum yazmak zorunda değilsin.. Yazacaksan da mantık çerçevesinde olsun lütfen.. “Mesaj sayım yükselsin karizmam olsun” düşüncesi kimse tarafından benimsenmez burada. Atılan boş mesajlar, mesaj sayını yükseltir evet ama kaliteni göstermez! Konulara yorum yaparken kırıcı olmamaya özen göster… Sana komik gelen bize gelmeyebilir, espri ise yaptığın smile kullan bizi üzme! Aaa şaka yapıyor köftehor diyebilelim :: Alınganlık bir insanlık belirtisidir. Bu sebeple üslubuna dikkat et canım olur mu? Forumda belli bir seviyeye ulaştığını sanıp diğer üyeleri küçümsemeye, küçük dağları ben yarattım kisvesine bürünmeye çalışma.. Burada kişiler mesaj sayılarına, cinsiyetlerine, replerine göre değerlendirilmiyor. Herkes eşittir burada ve hatta hepimiz kardeşiz (: Yeni üye ne kadar acemi de olsa, bizimdir bizimledir. Kimsenin onun hevesini kırmaya ve onu acemiliğinden dolayı küçümsemeye hakkı yoktur. Unutma ki; sende bir zamanlar acemi bir üyeydin.. Geçtiğin yolları hatırla ve ona yol göster! İlgi görmemiş, rağbet olmamış, üyeler tarafından nanik yapılmış konular veyahut vakt-i zamanında ilgi görmüş ve sonrasında miadı dolmuş konular yönetim tarafından kimseye bildirmemeksizin silineceğinden mesaj sayındaki azalmanın nedenini sorma zahmetinde bulunma.. Biz cevabımızı şimdiden verdik.. Açacağın konu dikkat çeksin maksadıyla başlık kısmına garip garip şekillerle süslemeler yapma girişiminde bulunmayasın.. Bu tarz süslemeler sökmüyor bizim forumumuzda.. Aksine ///// **** ^^^^ \\\\\\\ <<< >>> bu şekilde karakterler içeren başlık içindeki konuları hiç merak etmiyor ve tıklamıyoruz biz. Forum yöneticileri açtığın konunun alakasız bir bölümde açıldığına karar verirlerse, ilgili bölüme aktarır veya silerler.. İtiraz etme hakkın yoktur.. İstersen et! Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak manasına geleceğinden küçük yazı stilini kullanmanı tavsiye ederiz. Aksi durumda mesajların silinir ve biz yöneticiler “ne oldu mesajlarıma” diye kapımızda ağlayan üyelerden hiç hazzetmeyiz. Seçmiş olduğun imzanın normal büyüklükte, sayfa görüntüsünü bozmayacak ebatlarda olmasına dikkat edersen seviniriz, zira fil büyüklüğünde bir imzanın hiçte hoş bir görüntüsü olmadığını sende biliyorsundur. Forumumuzda Türkçe’nin düzgün kullanımına özen göstermekteyiz. Lütfen sende bu davranışımıza saygı göstermekle kalma, bizim gibi davran… Noktalama işaretlerine dikkat et, anlaşılır cümleler kur, virgüllerde nefes al noktalarda dur! Uygunsuz gördüğün mesajları yöneticilere bildirerek yardımcı olabilirsin.. Ama bunun için bir ödül bekleme, teşekkür ederiz sadece en içteninden, onunla da yetinebileceğin ümidindeyiz.. Forumda tartışılacak bir durum olduğunda adab-ı muaşareti aklından çıkarmadan tartış, kişilerin fikirlerine saygı duy, onlarda seninkilere saygı duyacaktır bundan kuşkun olmasın.. Ne kadar ekmek, o kadar köfte unutma! Biz yöneticiler forum kurallarını istediğimiz an değiştirme yetkisine sahibiz. Sitemizin huzuru ve rahatlığı için kurallara uymalı, değişiklikleri gözden kaçırmamalısın.. “Ben görmedim ki böyle bir kural, ben üye olurken yoktu ki” şeklinde bir savunma seni komik duruma düşüreceğinden, bizlerde yediğin uyarı neticesinde sana gülmekle yetiniriz. Evet.. Bizi anladığını ümit ediyoruz.. Eğer her bir konuda mutabıksak dal foruma ve göster kendini.. Yok eğer bana göre değil diyorsan zaten ilk 3 maddeden sonra çoktaaan tüymüşsündür ama biz yine de sabırla okuduğunu ümit ettiğimizden bu son maddeyi de ekleyelim istedik.. Mutabıksak, bizimlesin yani.. Eee hoş geldin o zaman (: katkılarından dolayı sevgili narsist cadı'ya teşekkürler::
BüЧüdüm Annє... AnLattığın MasaLLar Kadar Masum DєğiLmiş Hiç KimSє..MasaLLarLa uЧurdum Чa , aЧakta uЧuЧorum Artık ЧaLanLarLa...! ![]() gökten düşen üç elmadan biriysen başkalarının mutlulugu için masal bitmişse we unutulmuşsan bir köşedebir çıg gibi gelior demektir AYRILIK masal bitti..kaç..kurtar kendini... |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| forum, genel, kurallari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|