| ANA SAYFA |
![]() |
OYUN PARKI | ÜYE ALBÜMLERİ | GÜNLÜK GAZETELER | İXİR MEDYA | AYIN ÜYESİ |
|
|||||||
| SIRAT KÖPRÜSÜ Bakalım bir hafta boyunca sorulara dayanabilecek misiniz? |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#101 |
|
_yaratıcı_ruh_
![]() |
yemek-içmek-nefes almak değil de, başka bir şey olacak olsaydı seni hayata bağlayan.. ne olsun isterdin???
bazen senle ters düşüyor fikirlerimiz ne düşünüyorsun sonrasında ? bana söylemek isteyip söyleyemediğin bir şey var mı? burdan söyle; nedir? tekkedeki 5 kişi senin için ne ifade ediyor (modlar sayılmaz) ? mektubum gelmezse sadece üzülürüm kimseyi zorlamıyorum biliyor musun ?
| ZENİT için teşekkür eden üyelerin listesi: | ßeyza (05-03-2010) |
|
|
#102 | ||||||||||||||||||||||||
|
Gurßet Ku$u
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: KARANLIKLARDA..
![]()
Ettiği Teşekkür: 7,590
Aldığı Teşekkür: 2,954
(1,952 Mesajında) Konular: 367
Mesajlar: 8,408 Tecrübe Puanı: 50 Rep Puanı: 5985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
sevgimi verebilecegim bi insanin olmasini isterdim sanirim ![]() iki inatci diyorum, yanyana gelince niye böyle atisiyoruz diyorum, ama sonrasinda unutuyorum, takilmiyorumkii ![]() mektubunu yollicam ![]() hmm 5 kisi; modlar haric.. eflatun=hacer ablamm sirdasim canimmm basini ütüledigim insan(: iyiki varsin seni cok seviorumm ece= tatli dillim güzel yüzlüm ![]() selim= kardestende öte, bas belasi ![]() göcebe= onunla didismeden olurmu hicccc ve sen gülgün= zit kutuplar birbirlerini cekermis mektubunun gelmemesi icin bi sebeb yok, saka yapiyorum, snde bunu biliyormusun?
|
|||||||||||||||||||||||||
| ßeyza için teşekkür eden üyelerin listesi: | eflatunn (08-03-2010) |
|
|
#103 | |||||||||||||||||||||||
|
..::Moderatör::..
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İsTaNBuL
![]()
Ettiği Teşekkür: 5,039
Aldığı Teşekkür: 6,738
(3,582 Mesajında) Konular: 1792
Mesajlar: 12,554 Tecrübe Puanı: 85 Rep Puanı: 10554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beyzacım verdiğin samimi cevaplardan dolayı teşekkür ederek konuyu kapatıyorum
![]()
|
||||||||||||||||||||||||
| ..::KuMSaL::.. için teşekkür eden üyelerin listesi: | ßeyza (07-03-2010) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ßeyza |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|